FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Annonsera

ANNONSERA

Vill du annonsera på Rivieranguiden.se,
resesajten för franska Rivieran?

RIVIERANGUIDEN.SE GER DIG KUNDER
Visste du att Frankrike är svenskarnas fjärde populäraste semesterdestination och att över 500 000 svenskar semestrade i Frankrike år 2007 (LFV)? Franska Rivieran är dessutom landets näst största resmål (efter Paris) och dess turismindustri omsätter årligen över 110 miljarder kronor (CRT). Rivieranguiden.se når alltså ut till ett omfattande och köpstarkt segment.

Våra besökare har kommit till Rivieranguiden.se för att de planerar att resa till franska Rivieran, ingenting annat. Därför är de både målinriktade och långt fram i köpprocessen. Annonsering på Rivieranguiden.se blir följaktligen både effektiv och fokuserad. Som annonsör kan du presentera dina tjänster för rätt målgrupp, utan konkurrens från övriga resmål.

ANNONSERINGSMÖJLIGHETER
Rivieranguiden.se erbjuder ett standardiserat annonsformat, sidobannern med formatet 120x250 pixlar. Annonsen visas på webbplatsens samtliga sidor och ger bra synlighet. Vi tar gärna fram specialformat och skräddarsydda annonseringsmöjligheter.

Kontakta oss för mer information om annonsering

 

KÄLLOR
LFV Luftfartsverket
CRT Comité Regional du Tourisme (Provence Alpes Côte d'Azur)

 

 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.