FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Château de Mazan

CHÂTEAU DE MAZAN ****

MAZAN (NÄRA AVIGNON), PROVENCE

Trettio kilometer från kulturstaden Avignon, närmare bestämt i staden Mazan, ligger det charmiga slottshotellet Château de Mazan. Slottet byggdes år 1720 och dess mest kände ägare är den franska författaren och greven Marquis de Sade. Trettio vackert inredda rum och sviter erbjuds till förmånliga priser, med tanke på den höga kvaliteten på detta provencalska slottshotell.

Hotellets egen gourmetrestauang, vid namn l'Ingénue, leds av kocken Franck Pujol och har ett historiskt tema. I matsalen, alternativt på den mysiga terassen, kan du välja mellan flera exklusiva menyer för omkring fyrtio euro per styck. Invid restaurangen finns också en bar/lounge. I hotellets provencalska trädgård hittar du dessutom en swimmingpool.

Château de Mazans läge utanför Avignon är perfekt för dig som vill uppleva den sydfranska landskapet och dess sevärdheter. Hotellets concierge service/reception har öppet dygnet runt och hjälper dig gärna med intressanta aktiviteter.

FAKTA
Antal rum: 30 rum och sviter
Priser: 98-400 €
Karaktär: historiskt, provencalskt, elegant
Pool: Ja
Frukost: Ja
Restaurang: Ja
Luftkonditionering: Ja
Öppet: mars-januari

KONTAKTUPPGIFTER
Place Napoléon
84380 Mazan
Tel: +33 (0)4 90 69 62 61
Fax: +33 (0)4 90 69 76 62
www.chateaudemazan.com
reservation@chateaudemazan.com


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.