FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Château Saint-Martin & Spa

CHÂTEAU SAINT-MARTIN & SPA ****

VENCE, RIVIERAN

Château Saint-Martin & Spa är ett enastående hotell vid den medeltida byn Vence, norr om både St Paul de Vence och Nice. Det är mot en bergssluttning som hotellet klamrar sig fast och utsikten över både Vence och Medelhavet är vacker.

Förstklassiga Château Saint-Martin & Spa utgör något av ett landmärke bland kustens hotell. Hotellet erbjuder inte bara rum och sviter, utan även ett antal luxuösa villor. Tre restauranger, en klassisk bar och en vinkällare finns i hotellet. Hotellets område är över 14 hektar och i den grönskande trädgården ligger en stor swimmingpool, två tennisbanor, en petanquebana och även en helikopterplatta.

En ambitiös spaanläggning, La Prairie, på 400 kvardratmeter finns tillgänglig och du kan njuta av en mängd olika spabehandlingar, upplevelseduschar, ångbastu och finsk bastu. Ett skönhetsrum finns även med manikyr, pedikyr och frisörsalong.

Château Saint-Martin & Spa är ett utmärkt val om du vill slappna av i en både charmig och exklusiv miljö. Har du egen bil är franska Rivierans huvudorter och spännande utflyktsmål inte heller långt borta.

FAKTA
Antal rum och sviter: 39
Antal villor: 6
Priser: 290-1500 €
Karaktär: Provencalskt, lyxigt, gourmet
Pool: Ja (uppvärmd)
Frukost: Ja
Restaurang: Ja
Luftkonditionering: Ja
Öppet: februari-december

KONTAKTUPPGIFTER
2490 Avenue des Templiers
06142 Vence
Tel: +33 (0)4 93 58 02 02
Fax: +33 (0)4 93 24 08 91
www.chateau-st-martin.com
reservation@chateau-st-martin.com


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.