FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Domaine du Jas

DOMAINE DU JAS ***

BIOT, RIVIERAN

Domaine du Jas är ett litet, mysigt hotell i den medeltida byn Biot, strax norr om hamnstaden Antibes. Hotellet, som drivs att Patrick Zenati mec fru, erbjuder en gemytlig atmosfär bland cypresser och palmer. Hotellet har ingen egen restaurang men inom några hundra meter når ni byn Biot och dess smala gränder med restauranger. På Domaine du Jas erbjuds dock mindre rätter och stora smörgåsar. Rivierans huvudorter Nice och Cannes är inte långt borta och furstendömet Monaco nås inom en timme.

Hotellets stora pool och den intilliggande terassen passar utmärkt för lugna dagar i solstolen med hotellets "freshly squeezed juice" i handen. Rummen, som antingen har terass eller balkong, är vackert inredda. Domaine du Jas känns verkligen som en vacker, privat villa. Har du tur, behöver du heller inte trängas vid poolen utan ha Domaine du Jas för dig själv.

Med bil är Domaine du Jas och Biot en utmärkt utgångspunkt för upptäcktsfärder. Antibes ligger runt hörnet och storstäderna Nice och Cannes ligger inte långt borta.

FAKTA
Antal rum: 19
Priser: 95-330 €
Karaktär: lugnt, provecalskt, familjärt
Pool: Ja, uppvärmd 01.04.-31.10
Frukost: Ja
Restaurang: Nej
Luftkonditionering: Ja
Öppet: 11.03.08 - 05.01.09

KONTAKTUPPGIFTER
625, route de la Mer
06410 Biot
Tel: +33 (0)4 93 65 50 50
Fax: +33 (0)4 93 65 02 01
www.domainedujas.com
domaine-du-jas@wanadoo.fr


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.