FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Eza Vista

EZA VISTA ****

EZE VILLAGE , RIVIERAN

Eza Vista är ett nybyggt och modernt lägenhetshotell vid den dramatiska bergsbyn Eze, som är belägen ca 500 meter ovanför havet. Hotellet erbjuder många rymliga lägenheter. Utsikten från balkongerna, alternativt terasserna, är hänförande. Här finns det ingen egen restaurang men lägenheternas kök är välutrustade och inom några hundra meter ligger flera mysiga restauranger. Eza Vista har en vacker pool och flera terasser med solstolar och soffgrupper.

Bergsbyn Eze är i sig en slående ort och närområdet bjuder på en mängd sevärdheter. Skatteparadiset Monaco och huvudorten Nice ligger båda inom tio minuter med bil. Området mellan Nice och Monaco, som ibland kallas för "den klassiska Rivieran", ståltserar med vykorstvackra fiskebyar, eleganta badorter, halvöar, undangömda stränder och många av Rivierans vackraste vyer. Alldeles intill Eza Vista ligger dessutom parfymeriet Fragonard, som erbjuder guidade visningar i en parfymfabrik och franska parfymer till fabrikspriser.

FAKTA
Antal lägenheter: 48
Priser: 80-320
Karaktär: modernt, luftigt
Pool: Ja
Frukost: Ja
Restaurang: Nej
Luftkonditionering: Ja
Öppet: hela året

KONTAKTUPPGIFTER
244 avenue de Verdun
06360 Eze Village
Tel: +33 (0)4 97 07 80 80
Fax: +33 (0)4 97 07 80 81
www.sejoursdusud.com/residence...
eza-vista@sejoursdusud.com


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.