FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Imperial Garoupe

IMPERIAL GAROUPE *****

CAP D'ANTIBES , RIVIERAN

Ute på halvön Cap d'Antibes ligger det eleganta hotellet Imperial Garoupe inbäddad i en grönskande vegetation. Imperial Garoupe ingår i Relais & Châteaux och är ett av ortens främsta hotell och är beläget strax ovanför den vackra och populära stranden Garoupe. Hotellet har totalt trettio rum och fyra sviter, alla mycket smakfullt inredda. En stor swimmingpool, perfekt för lata dagar i solen, samtidigt som det (fr.o.m. 2009) finns en stig som leder ner till Imperial Garoupes privata strand.

Hotellets restaurang heter Le Pavillon och serverar mat av högsta kvalitet, antingen inne i matsalen eller ute på terassen vid poolen. Kocken Philippe Jégo har tilldelats den prestigefyllda titeln Meilleur Ouvrier of France och är en välrenommerad stjärnkock. Imperial Garoupe har ett perfekt läge på Cap d'Antibes, en av Rivierans främsta adresser och vackraste platser, eftersom både Nice och Cannes nås inom tjugo minuter i östlig respektive västlig riktning.

FAKTA
Antal rum: 34 rum och sviter
Priser: 295-890 €
Karaktär: luxuöst, avskilt
Pool: Ja
Frukost: Ja
Restaurang: Ja (superb)
Luftkonditionering: Ja
Öppet: april-oktober

KONTAKTUPPGIFTER
770 chemin de la Garoupe
06600 Cap d'Antibes
Tel: +33 (0)4 92 93 31 61
Fax: +33 (0)4 92 93 31 62
www.imperial-garoupe.com
cap@imperial-garoupe.com


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.