FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / La Bastide Bois Bréant

LA BASTIDE BOIS BRÉANT ***

MAUBEC, PROVENCE

Vid foten av berget Petit Luberon och alldeles invid byn Maubec ligger hotellet La Bastide Bois Bréant. Hotellet är trestjärnigt och erbjuder en genuin, provencalsk atmosfär. Ägarna erbjuder hotellservice och komfort, men vill samtidigt att det skall kännas som ett personligt gästhus.

La Bastide Bois Bréant, som byggdes redan 1825, har totalt 12 rum och sviter. Samtliga är stilfullt inredda med antika möbler och många provencalska inslag. Hotellets park är två hektar stor och här ligger swimmingpoolen, som är uppvärmd och öppen från april till oktober. Det serveras frukost, lunch och middag till gästerna. Frukosten kan du välja mellan att äta i matsalen, rummet eller på terassen.

Hotellet La Bastide Bois Bréant ligger idealiskt för dig som vill upptäcka Provences många sevärdheter och vackra platser. Byn Maubec är i sig väldigt charmig och med bil är det inte heller långt till påvepalatset i Avignon. Hotellet erbjuder cykeluthyrning och vandringskartor för dig som vill upptäcka Provence på närmare håll.

FAKTA
Antal rum och sviter: 12
Priser: 99-192 € (inkl. frukost)
Karaktär: provencalskt, avslappnat
Pool: Ja (april-oktober)
Frukost: Ja
Restaurang: Ja (för gäster)
Luftkonditionering: Ja
Öppet: mars-november

KONTAKTUPPGIFTER
501 chemin du Puits-du-Grandaou
84660 Maubec-en-Luberon
Tel: +33 (0)4 90 05 86 78
Fax: +33 (0)4 90 75 03 27
www.hotel-bastide-bois-breant.com
contact@hotel-bastide-bois-breant.com


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.