FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / La Tartane

LA TARTANE ****

ST TROPEZ, RIVIERAN

Mitt emellan St Tropez livliga hamnkvarter och den kändistäta stranden Pampelonne ligger det fyrstjärniga designhotellet La Tartane. Hotellet, som har ett tjugotal stiliga rum, genomsyras av en gemytlig, provencalsk atmosfär. Här finns en egen Asien-inspirerad restaurang och en stilren bar. I den lummiga trädgården á 10 000 kvadrameter står de "chica" solstolarna och dynorna kantade längs den uppvärmda poolen. Trots hotellets ringa storlek erbjuds ett spa, hammam och flera spabehandlingar, såsom manikyr och olika massagevarianter. Dessutom har La Tartane utmärkta möjligheter för konferenser och tillställningar. Som gäst har du också tillgång till gratis transport in till St Tropez centrum.

La Tartane är ett lyxigt hotell men ändå mycket avslappnat och inte alls överdådigt och opersonligt. Hotellets unika miljö och många faciliteter gör däremot La Tartane till ett ganska dyrt hotell. Priserna för de enklaste rummen, som är mycket vackra, ligger just över tvåhundra euro. Men en sak är säker - att bo på La Tartane är något utöver det vanliga.

FAKTA
Antal rum: 28 rum och sviter
Priser: 275-935 €
Karaktär: lyxigt, lugnt, design, spa
Pool: Ja, uppvärmd
Frukost: Ja
Restaurang: Ja
Luftkonditionering: Ja
Öppet: 20 mars - 2 november

KONTAKTUPPGIFTER
Route des Salins
83990 Saint-Tropez
Tel: +33 (0) 4 94 97 21 23
Fax: +33 (0) 4 94 97 09 16
www.hotel-latartane.com
reservations@latartane.fr


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.