FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Hôtel Le Hameau

HÔTEL LE HAMEAU ***

ST PAUL DE VENCE, RIVIERAN

Strax utanför den kända konstnärsbyn St Paul de Vence ligger Hotel Le Hameau. Hotellet är litet och mysigt. Sjutton rum inryms i de ljusa, provencalska husen som omger poolen. Den stora swimmingpoolen kantas av solstolar och utsikten från terassen är mycket vacker. Du ser inte bara bergsbyn St Paul och det omgivande landskapet, utan även det azurblå Medelhavet.

Hotel Le Hameau, som ligger i ett grönskande bostadsområde, har ingen egen restaurang men serverar frukost för sina gäster. Från hotellet har du inte långt till andra restauranger eftersom St Paul de Vence, där du hittar en mängd trevliga restauranger, ligger alldeles intill.

Le Hamau har en liten spaavdelning med hammam, bastu och jacuzzi. Hotellet inrymmer också ett konstgalleri och en butik med lokala produkter såsom olivoljor och viner. Från hotellet och St Paul de Vence har du heller inte långt till Rivierans huvudorter. Till exempel når du Nice och Cannes inom en timme med bil.

FAKTA
Antal rum: 17
Priser: 105-230 €
Karaktär: Provencalskt, charmigt
Pool: Ja
Frukost: Ja, 15€
Restaurang: Nej
Internet: Trådlöst, gratis
Öppet: februari-november

KONTAKTUPPGIFTER
528 route de la Colle
06570 Saint-Paul-de-Vence
Tel: +33 (0)4 93 32 80 24
Fax: +33 (0)4 93 32 55 75
www.lehameau.com
reservation@le-hameau.com
Bokning & Priser


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.