FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Le Mas de Garrigon

LE MAS DE GARRIGON ***

ROUSSILON, PROVENCE

Invid den provencalska byn Roussillon ligger hotellet Le Mas de Garrigon. Det är ett litet och genuint hotell med enbart nio rum. Från rummen, som alla har en balkong eller trädgård, kan du se ut över bergsbyn Roussillon och det omgivande landskapet. Ägarinnan Christiane Duart, som drivit hotellet sedan 1979, har satsat på genuina detaljer och man kan verkligen tro att hotellet är mycket äldre.

Le Mas de Garrigon har både swimmingpool och restaurang. Poolen ligger i en lummig trädgård med cypresser och pinjeträd. Här kan du sola, bada och även spela bordtennis med cikadornas sång i bakgrunden. Hotellets restaurang är enbart öppen för hotellgäster och serverar middag alla dagar förutom måndag och tisdag.

Läget i området Luberon är idealiskt för dig som vill utforska regionen på egen hand. Byn Roussillon är känd för sina röda, ockrafärgade berg och det är inte långt till vare sig det kända klostret Abbaye de Sennanque eller påvepalatset i Avignon.

FAKTA
Antal rum: 9
Priser: 105-170 €
Karaktär: provencalskt, genuint
Pool: Ja
Frukost: Ja
Restaurang: Ja, middag (ej måndag och tisdag)
Luftkonditionering: Vissa rum
Öppet: februari-januari

KONTAKTUPPGIFTER
Route de St Saturnin d'Apt
Roussillon en Provence
84220 Gordes
Tel: + 33 (0)4 90 05 63 22
Fax: +33 (0)4 90 05 70 01
www.masdegarrigon-provence.commas.de.garrigon@wanadoo.fr


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.