FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Hotel Le Saint Paul

HOTEL LE SAINT PAUL ****

ST PAUL DE VENCE

Vid foten av konstnärsbyn Saint Paul de Vence, alldeles intill stadsmuren, ligger exklusiva Hotel Le Saint Paul. Hotellet karaktäriseras av gedigna, blomsterklädda stenhus från medeltiden och är framförallt känt för sin gourmetrestaurang, som är ortens allra bästa.

Le Saint Paul har elva rum och åtta lägenheter. Rummen och lägenheterna är alla mysiga, inredda i provencalsk stil och oftast utsmyckade med blomster. Hotellet är verkligen ett ställe att slappna av på. Här finns ingen pool att sola intill, utan här är det istället testunder bredvid öppna spisar eller på terassen som gäller. Ett konferensrum för tjugo personer finns också inhyst i hotellet.

Utanför dörren öppnar sig en värld av slingrande gränder, trevliga restauranger, butiker men framförallt en otrolig mängd konstgallerier. Saint Paul de Vence är faktiskt känd som Frankrikes främsta konstnärsby och staden har verkligen mycket att erbjuda konstintresserade hotellgäster.

FAKTA
Antal rum: 16
Priser: 250-820 €
Karaktär: Provencalskt, historiskt
och gourmet
Pool: Nej
Frukost: Ja
Restaurang: Ja (Michelinstjärna)
Luftkonditionering: Ja
Öppet: februari-december

KONTAKTUPPGIFTER
86 Rue Grande
06570 Saint-Paul-de-Vence
Tel: +33 (0) 4 93 32 65 25
Fax: +33 (0) 4 93 32 52 94
www.lesaintpaul.com
reservation@lesaintpaul.com


Charmiga Biot

 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.