FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Hôtel les Santolines

HÔTEL LES SANTOLINES ***

STE MAXIME, RIVIERAN

Med en vacker utsikt över St Tropez-bukten och bara hundra meter till stranden ligger hotellet Villa les Rosiers. Hotellet har tolv rum med antingen balkong eller terass. Havsutsikten är gemensam för alla rum. Här finns en stor solterass med moderna lounge stolar och en uppvärmd swimmingpool. Runt poolen breder en trädgård ut sig. Trots hotellets ringa storlek har du tillgång till en lounge bar och en restaurang med medelhavsmat.

Villa les Rosiers kombinerar den traditionella, provencalska atmosfären med en modern miljö. Huset, trädgården och poolområdet står för det provencalska medan det moderna utgörs av bl.a. hotellets interiörer och loungebar.

Villa les Rosiers ligger mitt emellan den elegansta badorten Ste Maxime, där svenska kungafamiljens sommarresidens är beläget, och den spektakulära hamnstaden Port Grimaud, som även kallas för "Frankrikes Venedig". Till St Tropez tar det drygt en halv timme med bil. Hotellet är alltså en perfekt utgångspunkt för att utforska den västra delen av franska Rivieran.

FAKTA
Antal rum: 12
Priser: 74-230
Karaktär: provencalskt
Pool: Ja
Frukost: Ja
Restaurang: Ja
Luftkonditionering: Ja
Öppet: februari-januari

KONTAKTUPPGIFTER
1 lot Mas du Gay Savoir
83120 Sainte Maxime
Tel: +33 (0)4 94 96 31 34
Fax: +33 (0)4 94 49 22 12
www.hotel-les-santolines.com
santolines@hotel-sainte-maxime.com


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.