FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Le Manoir de l'Étang

Le Manoir de l'Étang ***

MOUGINS, FRANSKA RIVIERAN

panoramic

På en kulle bakom Cannes finns Picassos sista hemby : Mougins. Det är i denna ville-jardin (trädgårdsby) som du finner det trevliga och svenskägda Manoir de l'Étang. Liksom i en Picasso tablå ligger det växtklädda 1900-tals huset mellan en damm och en färgrik 4 hektars trädgård. Lugnet du finner i detta vattenhål kontrasterar med närbelägna Cannes flärd.

De flesta av de 21 sovrummen vetter söderut, mot dammen och omringande kullar. Rummen är tillsatta med detaljer såsom lakan av egyptisk bomull och badrummen är i provencalsk stil.

Hotellet erbjuder också fitness kurser och olika sorters massager vid förfrågan. I den Stephen Woodhams-designade trädgården finner du poolen. För golfälskare är det bara några minuters promenad till renommerade Cannes-Mougins banan.

På Manoir de l'Étangs restaurang bjuder chef Mathieu Soler på provencalska specialiteter. Hotellet ordnar också bröllop, dop, och andra evenmang vid behov.

panoramic

FAKTA
Antal rum: 21 rum
Priser: 125/275 (L) / 160/350 (H)
Karaktär: provencalskt, historiskt
Pool: Ja
Frukost: Buffet, ingår
Restaurang: Ja (stängd tis-ons): provencalisk
Internet: Trådlös, gratis
Öppet: hela året

KONTAKTUPPGIFTER
66, Allée du Manoir
06250 Mougins
Tel: +33 (0)4 92 28 36 00

www.manoir-de-letang.com
manoir.etang@wanadoo.fr

rum

 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.