FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Mas de la Foque

MAS DE LA FOQUE ****

SAINTES MARIES DE LA MER, PROVENCE

Alldeles i kanten av nationalparken Camargue ligger hotellet Mas de la Fouque, som är hotell som skiljer sig från andra hotell på såväl Rivieran som i övriga Provence. Mas de la Fouque omges av ett landskap snarlikt Floridas sumpmarker. Flamingos och ankor kan de se från hotellrummet och i närområdet lever vilda hästar.

Mas de la Fouque har 14 olika rum och sviter. De är alla unika, vackert inredda och har en terass med utsikt över antingen lagunen eller hotellets swimmingpool. Hotellets spa är inte bara utrustat med pool, utan även jacuzzi, hammam, bastu och gym. Du kan köpa exklusiva spabehandlingar, samtidigt som områdets stora sandstränder ligger bara en kilometer bort.

Hotellet Mas de Foque, som också har en högkvalitativ restaurang (både lunch och middag), är perfekt för dig som vill ta det lugnt på semestern och kanske upptäcka regionen genom egna bilutflykter. Hotellet kan ordna flera aktiviteter, alltifrån båtturer med picknick på folktoma stränder till hästridning bland flamingos!

FAKTA
Antal rum: 24
Priser: 200-620 €
Karaktär: naturnära, avskilt
Pool: Ja
Frukost: Ja
Restaurang: Ja
Luftkonditionering: Ja
Öppet: hela året

KONTAKTUPPGIFTER
Route du petite Rhône
13460 Saintes-Maries-de-la-Mer
Tel: +33 (0)4 90 97 81 02
Fax: +33 (0)4 90 97 96 84
www.masdelafouque.com
info@masdelafouque.com


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.