FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Hotel Mayola

HOTEL MAYOLA ***

SAN BARTOLOMEO AL MARE/IMPERIA, ITALIENSKA RIVIERAN

San Bartolomeo al Mare är en gemytlig badort på den italienska Rivieran. Alldeles vid strandpromenaden ligger trestjärniga Hotel Mayola. Det här hotellet har åttio rum och här kan du bo till förmånliga priser. I matsalen serveras bufféfrukostar och varje dag kan du njuta av fiskrätter till lunch. Gemensamt för matsalen, hallen och snackbaren är det vackra utsikten över Medelhavet. I närheten av Hotel Mayola hittar du medeltida byar och bra shopping i t.ex. Diano Marina.

Hotel Mayola har både en swimmingpool, kantad av solstolar, och en privat strand där du kan njuta av Medelhavets svalkande vatten. Poolen och havet står verkligen i fokus på hotellet. Om kvällarna kan du t.ex. njuta av drinkar och musik vid poolkanten.
Du kan uppleva Hotel Mayola under alla årstider. Under sommaren kan du njuta av strålande solsken och badliv medan vintern erbjuder lugn och friska kustvindar. Våren och hösten är perfekt för dig som vill se dig omkring i området.

FAKTA
Antal rum: 80 rum
Priser: 42-96 €
Karaktär: strandhotell
Pool: Ja
Frukost: Ja
Restaurang: Ja (delvis)
Luftkonditionering: Nej
Öppet: december-oktober

KONTAKTUPPGIFTER
Lungomare delle Nazioni, 56
San Bartolomeo al Mare Imperia, Italien
Tel: +39 0183 40.07.39
Fax: +39 0183 40.36.36
www.hotelmayola.it 
info@ferraresehotels.com


 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.