FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Hôtel Prince de Galles

HÔTEL PRINCE DE GALLES ***

MENTON, RIVIERAN

Vid den långa strandpromenaden väster om Mentons stadskärna ligger det familjeägda hotellet Prince de Galles. Hotellets vackra, rosa byggnad inrymmer ett sextiotal rum till mycket förmånliga priser. I trädgården ligger den hotellets egen restaurang, Le Petit Prince, under ledning av kocken Frédéric Dagrada. Restaurangen är en av Mentons mest populära och här kan du bland annat njuta av kulinariska trerätters kvällsmenyer för 20-40 euro. Prince de Galles har även en barterass som inte bara har en barmeny, utan även vacker utsikt över Medelhavet.

Hotel Prince de Galles har ett perfekt läge i franska Rivierans kanske vackraste del. Förutom den Italieninspirerade staden Menton, som ligger runt knuten, hittar du en mängd sevärda orter inom bara några minuter med bil eller buss. Bakom halvön Cap Martin ligger nämligen Monaco och Nice och åt andra hållet den italienska gränsen.

Som hotellgäst har du förmåner på de intilliggande privatstränderna och kör du bil kan du parkera gratis framför hotellet. Receptionen har öppet dygnet runt.

FAKTA
Antal rum: 64 rum
Priser: 66-162 €
Karaktär: stadshotell vid vattnet
Pool: Nej
Frukost: Ja
Restaurang: Ja
Luftkonditionering: Ja
Öppet: hela året

KONTAKTUPPGIFTER
69 Promenade du Soleil
4 Avenue du Général de Gaulle
06500 Menton
Tel:+33 (0)4 93 28 21 21
Fax: +33 (0)4 93 35 92 91
www.princedegalles.com
hotel@princedegalles.com


Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.