FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Utvalda hotell / Villa Marie

VILLA MARIE *****

RAMATUELLE - ST TROPEZ, FRANSKA RIVIERAN

villamarie

Bara 4 km bort från St Tropez flärd hittar du den fridfulla Villa Marie, belägen i en 3 hektars stor park. Alla 45 rum har egen dekoration, men delar en typisk Medelhavs stil med modern touche. I Villa Marie hittar du många platser för att slappna av eller bara vara. Stämnigsfulla salonger inomhus, lugna patios för eftermiddagskaffet och inte minst den utsökta poolen. Poolen är värmd och fullt integrerad i parkens miljö. Den kantas av små klippor på ena sidan, av buskar på andra sidan. Bottnen ger denna privata lagun färgen av havet som syns bakom häcken.

Känner du dig då fortfarande stressad kan du boka in en massage på Spa Pure Altitude, Sibuet Hotels egna alpininspierade spamärke.

I en liten trädgård, mellan ett apelsinträd och några palmer, hittar du hotellets restaurang. Menyn består av italienska klassiker i rivieranstil.

Hotellet Marie har några intressanta erbjudanden inför våren 2012.

villamarie_pool

FAKTA
Antal rum: 43 rum / 2 sviter
Priser: 370-990 € / 970-1600 €
Karaktär: modernt och provencalskt
Pool: Ja, uppvärmd
Frukost: Buffet, 32€
Restaurang: Ja
Internet: Trådlös, gratis
Öppet: 27 april - oktober

KONTAKTUPPGIFTER
Route des Plages - Chemin du Val Rian
83350 Ramatuelle
Tel: +33 (0)4 94 97 40 22
Fax: +33 (0)4 94 97 37 55
www.villamarie.fr
contact@villamarie.fr

villamarie_rum

 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.