FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Resa till franska Rivieran

RESA TILL FRANSKA RIVIERAN

Franska Rivieran är en av världens mest populära semesterdestinationer och flygplatsen i Nice är landets näst mest trafikerade. Här kan du läsa om hur du tar dig till Rivieran, reser runt med bil och även kontakta oss för tips och råd.

Till franska Rivieran kan du resa på flera sätt från Sverige. Med flygbolaget Norwegian kan du till exempel flyga direkt från Arlanda till Nice. Samtidigt erbjuder Ryanair två destinationer i närheten av Rivieran, nämligen Toulon/St Tropez och Marseille. De här destinationerna nås direkt från Ryanairs flygplats i Skavsta.

Rivieran och Provence passar perfekt för dig som vill hyra bil. Hyrbil hittar du på alla flygplatser och regionens vägar är av mycket hög kvalitet, om somrarna rätt vältrafikerade. Behöver du hjälp för att planera din resa eller vill du ha ett utflyktstips? Ta då kontakt med vår egen resetjänst.

Vill själv boka semesterboende?
Kolla upp våra objekt eller besök Rivieran.net.

St Tropez
Klassisk Rivieranscen

Monaco

FLYGRESOR
Franska Rivierans största flygplats ligger intill huvudorten Nice. Hit är det bekvämt att anlända eftersom Rivierans...
Flygresor

Monaco

HYRBIL
Vill du upptäcka mycket av franska Rivieran? Då är det helt klart bäst att skaffa en hyrbil, som du hittar direkt på flygplatserna.
Hyrbil

Monaco

FRÅGA OSS
Har du svårt att planera din semesterrresa till franska Rivieran? Behöver du assistans, tips eller råd? Vi ställer vår kunskap till...
Fråga oss

Monaco

PRAKTISK INFORMATION
Här hittar du praktiskt information om att resa till franska Rivieran. Vi berättar om turistbyråer, kommunikationer på...
Praktisk information

 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.