FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Share  

Startsida / Semesterboende

SEMESTERBOENDE PÅ RIVIERAN

Här hittar du våra hyresobjekt, lägenheter och villor som du kan boka direkt på Rivieranguiden inför din semester. När du väl har bokat hjälper vi vid behov till med kommunikationen med de franska ägarna. Hittar du ingen lägenhet eller villa som passar dig hjälper vi med att söka upp en som möter dina exakta behov.
Kontakta oss gärna!

 
 

Lägenhet i Antibes
62m² :: 5 pers :: vardagsrum + 2 sovrum + kök

Denna vackra svenskägda semesterlägenhet ligger i huset Amiral i Marina Baie des Anges närmast havet mellan Antibes och Nice. Lägenheten består av vardagsrum med bäddsoffa samt 2 sovrum med 2 sänger i vardera. Fullt utrustat kök med tvättmaskin. Badrum med badkar och dusch. Terrass 16m² mot havet. Reception i huset. Pool med restaurang mot avgift. Strand precis nedanför.

 

Lägenhet i Nice
32m² :: 4 pers :: vardagsrum + 1 sovrum + kök

Bästa läget i Nice! Denna lägenhet ligger precis vid Cour Saleya, mellan Gamla Stan och Promenade des Anglais. Bara några fotsteg till Nices hetaste kvarter och till stranden. Lägenheten är renoverad och ligger i ett hus som räknas som historisk byggnad. Perfekt för par, yngre sällskap och mindre familjer. Mycket bra pris för ett sådant läge.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Rivieranguiden.se är Sveriges största sajt för franska Rivieran. Sedan 2007 har vi hjälpt svenskar att resa ner till Rivieran och genom vår sajt kan du enkelt boka flyg, hyrbil och hotell i såväl Nice, Cannes, Monaco som Saint-Tropez.